&agrave moto dans bruxelles

1 uur en 15 minuten vs 1 uur met de trein (door to door). De ambetantigheid, zoals iedereen wel weet, is niet tot Brussel te geraken, maar in Brussel ergens te geraken.

Ipv de via tunnels te gaan, ben ik bovengronds gebleven (weet iemand overigens of moto’s in de tunnels mogen?), zodat ik in een wijde boog rechts rond de Basiliek, en dan basically bovenop de tunnels hetzelfde parcours heb afgelegd.

Hmmm, ik ben er nog lang niet uit (het is ook de eerste keer met de moto op het nieuwe werk, in het nieuwe seizoen). Misschien moet ik maar eens een lijstje met plus- en de minpunten aanleggen. Of mij gewoon beperken tot 1 of 2 keer per week (woensdag en vrijdag). Luxeprobleem. Dismissed.

Een gedachte over “&agrave moto dans bruxelles”

  1. Waarom zou je in hemelsnaam met de motor niet in de tunnels mogen???? Ik heb vroeger niet anders gedaan (toen ik nog in Aalst woonde). Is misschien iets moeilijker in het begin (tussen files rijden) maar went snel. Als je nog vragen hebt, stuur maar een mailtje. misschien kunnen we eens afspreken. Kan ik je eens wegwijs maken in BXL…..

Reacties zijn gesloten.