en als ge dat niet gelooft

…maak ik u wel wat anders wijs. Urban Myth nr 7556/78/553 lezen we bij Het Laatste Nieuws: Dievegge verstopt GSM in vagina

De Roemeense politie heeft een GSM-dievegge betrapt die de GSM op een wel heel intieme plek verborgen had. De agent belde het nummer van de gestolen telefoon, en hoorde gerinkel vanonder de rok van de vrouw.

Een getuige zag de 34-jarige Ruxandra Gardian en haar vriendin de GSM meepikken in een drukke winkel, toen de eigenaar van de telefoon die even had neergelegd. Beide vrouwen werden gefouilleerd, en de politie wilde hen bijna laten gaan. De getuige stond er echter op dat ze had gezien hoe één van hen de telefoon had meegenomen.

Toen de politie daarop het nummer van de GSM belde, hoorden ze gerinkel vanonder het rokje van de vrouw. In het politiebureau werd de vrouw door een agente grondig gefouilleerd, die de GSM terugvond in de vagina van de vrouw. De eigenaar van de telefoon weigerde om zijn telefoon nog te gebruiken.

Voor wie het weten wilt, ’t was een Nokia 9300.

4 gedachtes over “en als ge dat niet gelooft”

  1. In dat geval zou het marketingzinnetje “Haal het maximum uit je leven met uitgebreide functionaliteit in een elegante verpakking.” wel een aparte euhm … bijklank krijgen.

Reacties zijn gesloten.