internetgeneratie (bis)

Mijn tweede Espresso, mijn eerste bon; nog 1 bon
en 50 cent over. Eigenlijk had ik gedacht dat het ook vandaag nog
gratis ging zijn, maar neen. De marketingcampagne is al even snel
gedaan als straks het boekske zelf.

Edoch, geen paginavolle advertenties meer (behalve voor hun eigen winkel). Wel een blad vol reacties, waarvan er gisteren honderden binnenliepen via sms en e-mail.

De artikels zijn er iets op vooruit gegaan; geen Mizz Lizz vandaag, maar –hou u vast– een paar entries uit en nu even ernstig. Errm, sorry, uit het espressoblog, wat dan toch maar weer een soort best of van en nu even ernstig is. Een echte internetgazet, voorwaar.

Gisterenavond, in De Laatste Show, viel het trouwens op dat de leuze ‘krant voor de internetgeneratie’ in de verste verte niet meer te bespeuren viel. (En dat Rik Torfs duizend keer grappiger is dan Rob Vanoudenhoven.) Wie dan wel de doelgroep is, is nu echt niet meer duidelijk, want een Wetstraatartikel opent als volgt: Wie gisteren de kranten doornam, kon de indruk krijgen dat deze week een regering moet vallen. En ik die dacht dat Espresso bedoeld was voor de mensen die geen tijd meer hadden om tijdens de week de krant te lezen.

Nog even herhalen voor die internetgeneratie, dat een digitaal abonnement op DS (the full version), in de duurste formule (maandelijks) 0,43 EUR per dag kost. Daarvoor kan u de ganse krant downloaden, het volledige archief raadplegen, en ontvangt u bovendien dagelijks een e-mailkrant in uw inbox. Niet dat ik reclame wil maken, maar u hebt er ongetwijfeld begrip voor dat ik 0,50 EUR voor 24 vellen WC-papier iets te prijzig vind.

Een gedachte over “internetgeneratie (bis)”

Reacties zijn gesloten.