discriminatie

’t Is de schuld van de mannen! Of nee, de vrouwen! Of wacht… ’t is nu het tweede jaar op een rij dat een man de Idool wedstrijd wint. Twee maal, en nu kunnen we reeds van een trend spreken. Discriminatie. De vrouw wordt gediscrimineerd. Het is een complot tegen het vrouw zijn, en de stem van de vrouw is anders dan die van de man, en daarom maar niet alleen daarom verdient zij het om afzonderlijk te worden gehoord. Zonder die mannenstemmen. Zonder die mannen. Want het zijn de vrouwen die eigenlijk op de mannen hebben gestemd, en niet op hun stem, maar hoe ze eruit zien, en de daarom heeft de vrouw geen kans gekregen in deze wedstrijd. ’t Is bijna scabreus te noemen.

Ik zeg het u, mannen en vrouwen moeten gescheiden leven. Ze mogen alleen nog tesamen komen voor de geslachtsdaad, en dan nog bij voorkeur onder scherpe controle. Want man en vrouw zijn verschillend en ze hebben verschillende kwaliteiten die ten andere niet compatibel zijn met elkaar, en zolang beide sexen vermengd worden zullen de vrouwen nooit ofte nooit een kans krijgen op de mannen. Hoewel het natuurlijk de vrouwen zijn die niet op Sandrine hebben gestemd, maar dat komt door die mediatisering, en de vrouwen die op die mannen en dus niet op Sandrine hebben gestemd zijn gewoon dwaze goelekens, en ze zouden eigenlijk alleen maar op hun lotgenotes mogen stemmen, en dan zoudt ge ’t wel ne keer zien dat de vrouw ook kan winnen, want het is een trend, na twee jaar Idool worden de vrouwen er al twee jaar na elkaar uitgestemd terwijl ze minstens evengoed zijn als de mannen, maar dan anders. Anders, want met een ander soort stem een andere kwaliteit, maar eigenlijk beter, en toch heeft Sandrine het niet gehaald en DAT KOMT ALLEMAAL DOOR DE MANNEN.

Scheiden moeten ze mannen en vrouwen, aparte dokters, advocaten, rechters, ah ja, natuurlijk rechters, geen vrouw wordt door een mannelijke rechter ooit eerlijk bejegend, maar ook boerinnen en tandartsen en wegenwerkers of moet dat -werksters zijn en ook in ’t zwembad en de sauna en de sexfilms –alleen maar films met mannen of alleen met vrouwen maar niet met de twee samen want anders winnen de mannen toch maar weer hé, want wie komt er weer eerst klaar, inhouden, laat staan onthouden, dat kennen ze weer niet, en dat het hier GODVERDOMME moet gedaan zijn met die mannelijke overheersing. De OELEWAPPERS!

In DS vandaag staat het voor Nezha Haffou al vast: Het Idool 2005 is een vrouw

Twee jaar Idool, tweemaal een mannelijke winnaar en twee keer een publiek dat gefrustreerd achterblijft. Wat is er toch aan de hand met het wonderformat? Waarom kon Sandrine haar talent niet verzilveren? Omdat ze het moest opnemen tegen mannen, schrijft Nezha Haffou.

Download het opiniestuk als PDF.

3 gedachtes over “discriminatie”

 1. Mij kan het infeite niet echt raken, voor mijn part mag het zelfs een tweeslachtig persoon zijn; in de volksmond een hermafrodiet genoemd..

  Trouwens iemand nog iets gehoord van Peter Everaert??

 2. Pfft, de winnaar van Idool 2005 in Vlaanderen wordt een homoseksuele negerjood met zijn gospel versie van het Horst Wessel Lied. “Die Fahne hoch! Die Billen fest geschlossen!”

 3. @HUUG

  Onnozele zeveraar

  net nog Peter Everaert zien optreden, Gewoon FANTASTISCHE ROCKER.

  ga een nicht zoeken.

Reacties zijn gesloten.