Muzikale zaterdag

Het zou ons iets te ver drijven om te schrijven dat ik gisterenochtend door weer en wind, voor dag en dauw, met Henri naar zijn muziekles trok. Hij hád wel muziekles, en gáf present, maar het was Tessa die de ochtend mocht trotseren terwijl ik nog even het voet-en fietspad ruimde. De eerste keer van vier of vijf, dit weekend.

Achteraf was ik er wel bij in OR voor het ontbijt, en mochten we samen over de muzak in de Walpoortstraat en Korte Dagsteeg en de rest van de stad verheugen. Gelukkig mochten we nadien terug naar de stationsbuurt…

Buurman

…waar we bij Patricia werden getrakteerd op een miniconcert van Buurman, die net een nieuwe cd uit hebben (Mount Everest). Een intiem concert in een winddicht huis in aanbouw, (volgens de uitnodiging) zonder verwarming of sanitair, maar mét warme soep en mensen (hier zet men koffie en over). Veel mooier nog dan op cd, die muziek, gespeeld door een tweekoppige band voorzien van gitaar, mandoline, ukulele, drum en harmonium.

Henri

Achteraf was het spoeden naar de VEM, voor het kerstconcert waar ook Henri optrad. (Niet zonder eerst oliebollen te hebben gekocht op Winterdroom.) Hark! The Herald Angels Sing op trompet begeleid door orgel (ja, dit lied). Ziet eens hoe correct hij zijn trompet vasthoudt.

Een gedachte over “Muzikale zaterdag”

Reacties zijn gesloten.