zwart zien

Voilà, ’t is beslist. Na lang over en weer gepeins, getwijfel en geschipper, heeft Henri de knoop voor ons (mij) doorgehakt (or so he thinks).

Het wordt een zwarte Triumph Daytona 955i.

Lang getwijfeld aan een gele, voor de zichtbaarheid, maar dan toch maar niet voor gegaan wegens iets té flashy.

Ook getwijfeld aan de Thruxton 900 –ik had er mee gereden tijdens de proefdagen, en het ding rijdt echt wel formidabel. (“Papa, ik zou graag hebben dat je die motor koopt met die twee uitlaten.”) Edoch, het leek mij geen ideale machine om lange afstanden mee af te leggen, en ook al niet om het circuit mee op te zoeken.

Nen zwarten dus. En vermoedelijk schoon op tijd om mee te kunnen op de Three Level Track Day op 23 augustus (vooral zien dat hij uit rodage is tegen dan).

4 gedachtes over “zwart zien”

  1. ooh.. ik zou voor de thruxton gegaan zijn. Ziet er lekker relaxed uit. Cruisen. 🙂

    En anders voor de gele Triumph, ma ieder zijn smaak e 😉

  2. Hola, maar met de Thruxton kan je niet lekker relaxed cruisen. Je zit er zo mogelijk nog extremer op dan op een supersport. De voetsteunen zitten ver naar achter, en het stuur ver naar voor, waardoor je vanzelf een errm… sportieve houding gaat aannemen.

    Om te cruisen zou je eerder voor pakweg de speedmaster (of de nieuwe rocket iii) moeten gaan. Maar dan is er van circuit helemaal geen sprake meer.

  3. ah, wist ik niet. Ik ken ni echt iets van moto’s, ik ging alleen maar af op wat ik zag, en wel de thruxton ziet er meer relaxed uit 🙂

Reacties zijn gesloten.